Reacties -> Reactie bekijken

Particulier  geschreven door Henk en Jeanne van Doorne
Toen wij besloten om ons huis te gaan verbouwen en dan hebben wij het ook over een giga verbouwing, kregen wij Hans in onze schoot geworpen.
Het ging als volgt :
Wij wilden onze woonkamer aan de voorzijde van ons huis verplaatsen naar de achterzijde en wel naar de keuken en eetgedeelte. Dus gewoon de boel omgooien.
Ons woongedeelte vonden we wat aan de kleine kant en het keukengedeelte was aanzienlijk groter.
We konden natuurlijk ook het huis verkopen maar eigenlijk wonen we met zoveel plezier in deze wijk en zijn echt aan ons huis verknocht.
We hebben diverse aannemers uit onze omgeving geraadpleegd, maar afspraken en dergelijk werden gewoon niet nagekomen, we waren het eigenlijk zat. Maar wilden toch graag van start gaan.
Wij zijn eerst een nieuwe keuken gaan uitzoeken en bingo, de keukenverkoper, kwam met de mededeling, na ons verhaal te hebben aangehoord over aannemers die niets meer van zich lieten horen en offertes waar wij op moesten wachten, dat hij een keukeninstallateur in dienst had die dit zou kunnen verwezenlijken.
Afspraken werden gemaakt en Hans Kemps kwam zich oriŽnteren wat er gedaan moest worden.

Begin oktober 2001 was het zover. Hans ging zorgvuldig ons mooie parket afplakken met grote platen. En wij verzochten hem ook de bestaande keuken te willen afbreken zodat deze weer elders herplaatst kon worden. Bij een familielid van ons.(Wat Hans ook keurig heeft gedaan met diverse aanpassingen en verleggen van leidingen)
Tegels moesten uit onze keuken gehakt worden de vloer moest geŽgaliseerd worden want het parket moest aangepast kunnen worden.
Alle leidingen moesten verlegd worden en omdat onze keuken gescheiden werd door een wand, welke wij eruit wilden hebben, en waarin alle leidingen liepen, ook van de boven etage, deze moesten natuurlijk onzichtbaar worden aangebracht in de muren en plafond.
Daardoor moest het plafond verlaagd worden. Dit alles is door Hans perfect gerealiseerd.
Wij wilden ook dat stopcontacten opnieuw aangebracht werden, ook extra punten.
De hal, toilet en trapgat moesten er ook aan geloven. En de nieuwe keuken moest natuurlijk moest ook geÔnstalleerd worden.
De wijze waarop Hans te werk ging was voor ons een openbaring, je hoorde zoveel spookverhalen over verbouwingen, maar dit was voor ons zo'n verademing, alsof hij zijn eigen huis aan het verbouwen was.
Voor hij 's-avonds wegging had hij alles aan kant gemaakt gereedschap netjes opgeruimd alles aangeveegd.
Zijn inleenmensen" hebben ook prima werk geleverd.

Na 8 weken was de enorme klus geklaard en het resultaat mag er zijn.

Het afgeplakte parket kwam als nieuw onder de platen vandaan geen enkele schade geen krasje zelfs.

Iedereen die bij ons op bezoek komt is stomverbaasd door de metamorfose en diverse vrienden prijzen ook het vakmanschap van Hans en zijn mensen.

Wij durven onze familie en vrienden Hans aan te bevelen om zijn vakmanschap.

Kortom wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk en overtuig U kom kijken, wel even bellen natuurlijk.